divendres, 16 de desembre del 2011

Defensem el decreixement, amb Serge Latouche

Era evident, des de feia anys, per molt que els economistes convencionals no ho volguessin reconèixer, que el capitalisme es trobava sobre la corda fluixa. Perquè aquest sistema busca superar els límits; creìxer més enllà de les possibilitats reals, físiques del planeta amb una única fe, el diner. Per això, genera bombolles, ficcions de l'abundància, que esclaten sense remei.

dijous, 15 de desembre del 2011

Estrenem web!


No hem canviat d'adreça, però si feu clic sobre www.tresiquatre.com, comprovareu que ja tenim activa la nova versió del nostre web. Una pàgina amb tota la informació sobre el fons editorial i els autors del nostre catàleg. Des d'ella, us mantindreu al dia de les nostres novetats, subcrivint-vos al servei del butlletí electrònic i consultant les entrades del bloc.
També incorporem una novetat fonamental, la botiga on-line, perquè us siga més fàcil adquirir qualsevol títol del nostre catàleg.
Hem volgut bastir un espai amable, intuïtiu i gens atapeït d'elements, per tal que us trobeu "com a casa" quan ens visiteu. Aquest és el nostre desig.
Gaudiu-ne, doncs!

dilluns, 12 de desembre del 2011

Latouche, Aguilera i Calvo, les nostres novetats de Nadal


En defensa del Decreixement (Serge Latouche), Agent 447, l'home que va detenir el president Companys (Gemma Aguilera) i Baules i llenguatges (Lluís Calvo) són les tres novetats que us proposem per a Nadal.

De què parlen?
Serge Latouche esvaiex dubtes, respon a objeccions i s'enfronta a controvèrsies en el seu darrer llibre. En defensa del Decreixementvol ser una resposta a aquells lectors reticents amb el Decreixement com a alternativa al sistema econòmic actual. Una austeritat voluntària no significa el retorn a l'Edat de Pedra, tot al contrari: recuperar el valors per a fundar una societat d'abundància, en aquest cas no material sinó frugal.


Agent 447, l'home que va detenir el president Companys desvetlla la figura del policia que va detenir Lluís Companys, extorsionar exiliats republicans, perseguir membres d'ETA i que va representar una peça clau en un moment de la història de la postguerra. Amb aquest llibre, la periodista Gemma Aguilera ha guanyat el Premi Octubre d'Assaig 2011.

Lluís Calvo obre la finestra a les seues reflexions, disperses, variades i no únicament literàries i intel·lectuals. Baules i llenguatges es materialitza com un quadern d'apunts, un exercici d'assaig, amè i de lectura fragmentària. Salts i associacions d'idees i conceptes permeten discórrer fluïdament de la consideració literària d'un text a l'aproximació estètica d'un acte tan primari com essencial que és el caminar.

Disponibles a partir del dia 13 de desembre a les llibreries.