dimarts, 27 de setembre del 2011

ENVIEM A IMPREMTA Cròniques de disseny, amb gust de menta, vainilla o xocolata

Acabem d'enviar a impremta Cròniques de disseny, amb gust de menta, vainilla o xocolata (col·lecció Empremtes, núm. 3), el nou llibre de memòries, personals i professionals, del dissenyador gràfic i historiador del disseny Enric Satué (Premi Nacional de Disseny, 1988).
Satué hi recull experiències i fragments de la seua vida, les relacions amb el món del llibre, amb els intel·lectuals i la cultura en general. El seu pas per la Fira del Llibre de Frankfurt, cerimònia inevitable per als professionals de l'edició, o la seua estada a París són alguns dels moments memorables d'aquestes pàgines. 
Parla de disseny sense centrar-se'n; deixa traspuar la sensibilitat envers la tipografia i altres elements estructurals. Però el que més remou és la seua trajectòria personal, desconeguda als ulls dels qui tan sols coneixen Satué en la seua faceta professional. Qui s'amaga darrere d'aquesta signatura? Darrere del dissenyador venerat, del professor? Cròniques de disseny, amb gust de menta, vainilla o xocolata, en dóna la resposta, amb ironia, frescor i molta humanitat.
Podreu trobar-lo a les llibreries a partir del dia 6 d'octubre.

Descarregueu-ne alguns fragments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada