dijous, 26 de gener de 2012

NOU PREMI A LES RATLLES DE LA VIDA

Les ratlles de la vida s'emporta el PREMI DE CREACIÓ LITERÀRIA de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.
 
El lliurament del premi serà el proper dia 1 de març, a les 12 hores, a l'aula magna del rectorat històric de la Universitat de València a l'edifici La Nau. El protocol de l'acte tindrà una obertura per Rector o persona amb qui delegue, una conferència del novel.lista Jaume Cabré, el lliurament dels  Premis (de Comunicació i difusió cultural, de Literatura infantil i juvenil, d'Estudis lingüístics i literaris, de Creació literària i el d'Arts escèniques), un parlament final per part d'un guardonat i en representació dels premiats, un parlament final del Director de l'IIFV i del Rector.

Aquesta és l'XI edició d'aquests premis, que a hores d'ara es concedeixen bianualment, tot alternant cadascuna de les tres universitats valencianes amb estudis de Filologia, la de València, la UJI i la d'Alacant. Són les tres universitats que constitueixen i integren l'IIFV, l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, que va ser fundat el 1978 per Manuel Sanchis Guarner.
Enguany, el 2012, l'any del cinquantenari de la primera edició de "Nosaltres, els valencians", de Joan Fuster, es concedeixen a la Universitat de València. Durant aquesta data, al mateix edifici de La Nau, de fet, hi haurà una exposició commemorativa sobre el cinquantenari de l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada