dijous, 7 de juny del 2012

LLIBRES PER A ESO I BATXILLER


Estem fent una campanya de promoció de llibres de lectura per a ESO i Batxiller.
 
En documents adjunts trobareu uns dossiers per si us interessa a vosaltres o algun conegut. D'altra banda també trobareu la butlleta d'informació per si cap contacte vostre vol incorporar-se al nostre mailing per rebre informació de les novetats que publiquem.

Tot seguit us expliquem en què consisteix la campanya:

Hem fet una selecció de llibres de lectura per a ESO i Batxillerat. Com podeu veure, molts dels nostres autors estan disposats a establir un contacte actiu amb els instituts. Proposem dues modalitats per establir una relació amb els autors dels llibres de lectura:
 
La primera, es basa en la formulació d’una sèrie de preguntes –unes 4 o 5- per part de l’alumnat que els autors es comprometen a contestar una vegada al mes. És el que en l’arxiu “Llibres amb contacte amb els autors” hem anomenat “mailing mensual”. Allà trobareu el nom de cada autor, l’obra que ha escrit i la seva disponibilitat envers als instituts.

La segona, remet a les xerrades habituals dels autors als instituts. Hem especificat el poble de cada autor per tal que valoreu la distància de desplaçament de l’autor al centre educatiu.

D’altra banda, trobareu també en l’arxiu “Llibres relacionats amb pel·lícules”, una selecció de llibres de la nostra editorial que han estat traslladats a pel·lícula la qual cosa pot ampliar molt les activitats de lectura per desenvolupar amb l’alumnat.

Finalment volem destacar també el CONCURS LITERARI per a ESO i Batxillerat en el qual ens comprometem a publicar les narracions guanyadores.

Podeu contactar-nos per mail a tresiquatre@tresiquatre.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada