dilluns, 12 de desembre del 2011

Latouche, Aguilera i Calvo, les nostres novetats de Nadal


En defensa del Decreixement (Serge Latouche), Agent 447, l'home que va detenir el president Companys (Gemma Aguilera) i Baules i llenguatges (Lluís Calvo) són les tres novetats que us proposem per a Nadal.

De què parlen?
Serge Latouche esvaiex dubtes, respon a objeccions i s'enfronta a controvèrsies en el seu darrer llibre. En defensa del Decreixementvol ser una resposta a aquells lectors reticents amb el Decreixement com a alternativa al sistema econòmic actual. Una austeritat voluntària no significa el retorn a l'Edat de Pedra, tot al contrari: recuperar el valors per a fundar una societat d'abundància, en aquest cas no material sinó frugal.


Agent 447, l'home que va detenir el president Companys desvetlla la figura del policia que va detenir Lluís Companys, extorsionar exiliats republicans, perseguir membres d'ETA i que va representar una peça clau en un moment de la història de la postguerra. Amb aquest llibre, la periodista Gemma Aguilera ha guanyat el Premi Octubre d'Assaig 2011.

Lluís Calvo obre la finestra a les seues reflexions, disperses, variades i no únicament literàries i intel·lectuals. Baules i llenguatges es materialitza com un quadern d'apunts, un exercici d'assaig, amè i de lectura fragmentària. Salts i associacions d'idees i conceptes permeten discórrer fluïdament de la consideració literària d'un text a l'aproximació estètica d'un acte tan primari com essencial que és el caminar.

Disponibles a partir del dia 13 de desembre a les llibreries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada